Известие

Collapse
No announcement yet.

СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ - ГАБАРИТИ, ХАЛОГЕНИ И ПОДГРЯВАНЕ НА ЗАДНОТО СТЪКЛО?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Ти си я направил като самолет. Всяка система - дублирана.

Но сега според закона за всеобщата гадост, ще започнат да ти горят крушки и баласти.
    Да ти направя ли снимка на наличността в багажника?

4 крушки за стоп светлини и комплект ксенони (все пак с това се занимавам в свободното си време) винаги има!
    ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
    ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
    Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
    Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Върви при момчетата от Пан Сервиз - между хотел Балкан и Ортопедията.
      За тях това не е проблем и със сигурност ще ти я оправят.
      точно там ходих колега, при Пламен " Шарпа ", 3 дни се мъчи и не успя, даже започна ( което за мен не е редно ) да ги шунтира с допълнителни кабелчета, ще натовари нещо...., и още повече бели.
      Онзи ден я поръчах от Перник ( колегата Данчо вкарва 166 за части ) за 60 лева , смених го и вече проблема е решен!!!.

Ако на някой трябва телефон на колегата от Перник ще го пусна, много е коректен и умерен с цените

---------- Post added at 20:29 ---------- Previous post was at 20:18 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Дай на твоя приятел тази снимка:

Ще го улесни в локализирането на проблема.
      Благодаря ти, от вчера вече подмених с друга , втора ръка и всичко е о.к, както писах по горе, от колегата Данчо от Перник. Още веднъж , благодаря

Comment

Първоначално публикувано от security999 Покажи съобщение
        точно там ходих колега, при Пламен " Шарпа ", 3 дни се мъчи и не успя, даже започна ( което за мен не е редно ) да ги шунтира с допълнителни кабелчета, ще натовари нещо...., и още повече бели.
        Не знам, но аз няколко пъти съм ходил там за разни фини електроники и винаги са се спрявали със задачите. Напоследък чувам, че са много заети и явно са започнали да претупват работата.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Не знам, но аз няколко пъти съм ходил там за разни фини електроники и винаги са се спрявали със задачите. Напоследък чувам, че са много заети и явно са започнали да претупват работата.
          Може и да си прав, че претупват?...., на въпроса ми към него дали ще успее да го ремонтира, отговори че е на 90%, което не ме устройва. Даже в края на първият ден ми я даде да пробвам и от цялата работа изчезнаха и стоповете ( при положение, че ги имаше само тях ) преди да му я дам за ремонт. През останалите два дни закарах колата при него и пак нищо, лично аз съм разочарован.

Comment

Може и да си прав, че претупват?...., на въпроса ми към него дали ще успее да го ремонтира, отговори че е на 90%, което не ме устройва. Даже в края на първият ден ми я даде да пробвам и от цялата работа изчезнаха и стоповете ( при положение, че ги имаше само тях ) преди да му я дам за ремонт. През останалите два дни закарах колата при него и пак нищо, лично аз съм разочарован.
            Ремонтирам ги на 100% колега без шунтиране Ако някой има нужда да звънка.
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              Ремонтирам ги на 100% колега без шунтиране Ако някой има нужда да звънка.
              Да ти пратя ли клюкарката за ремонт?, пиши на лични къде да ти я пратя

Comment

Да ти пратя ли клюкарката за ремонт?, пиши на лични къде да ти я пратя
                Sorry Майкъл ЛС ти е забранен просто ми звънни
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                X